Voorbeschouwing Roda JC - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie

Maandag 12 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Roda JC het maandag 12 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Roda JC - De Graafschap 0-0

Vanaf maandag 12 september 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Roda JC - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 11 dagen, 16 uur, 36 minuten en 41 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - De Graafschap
Opstellingen Roda JC - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Roda JC - De Graafschap

Roda JC en De Graafschap treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 14 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roda JC als De Graafschap wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 3
Winst De Graafschap 3
Gelijkspel 2
Totaal 8
Tags
Roda JC - De Graafschap Opstelling Roda JC Opstelling De Graafschap Live Roda JC - De Graafschap Live Roda JC - De Graafschap kijken Roda JC - De Graafschap kijken Live Roda JC - De Graafschap stream Roda JC - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - De Graafschap Uitslag Roda JC - De Graafschap Statistieken Roda JC - De Graafschap Eerste Divisie 2022/2023 Roda JC - De Graafschap wedden Roda JC - De Graafschap gokken Roda JC - De Graafschap Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .