Nabeschouwing Roda JC - Helmond Sport (0-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Zaterdag 12 november 2022 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Roda JC het zaterdag 12 november 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Helmond Sport (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 0-1 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Helmond Sport
LIVE Roda JC - Helmond Sport 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Helmond Sport
Opstellingen Roda JC - Helmond Sport

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Roda JC - Helmond Sport

Roda JC en Helmond Sport treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 15 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 7
Winst Helmond Sport 1
Gelijkspel 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 9e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Roda JC - Helmond Sport Opstelling Roda JC Opstelling Helmond Sport Live Roda JC - Helmond Sport Live Roda JC - Helmond Sport kijken Roda JC - Helmond Sport kijken Live Roda JC - Helmond Sport stream Roda JC - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - Helmond Sport Uitslag Roda JC - Helmond Sport Statistieken Roda JC - Helmond Sport Eerste Divisie 2022/2023 Roda JC - Helmond Sport wedden Roda JC - Helmond Sport gokken Roda JC - Helmond Sport Unibet