Nabeschouwing Roda JC - MVV Maastricht (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 7 januari 2022 - 21:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Roda JC het vrijdag 7 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - MVV Maastricht (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 1-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door P. Pflucke, waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Roda JC dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Roda JC uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Roda JC - MVV Maastricht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor T. van Bommel MVV Maastricht
35' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
47' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt P. Pflucke met assist van X. Emmers Roda JC Kerkrade 1-0
53' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor R. Alberg MVV Maastricht
58' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Remans MVV Maastricht
61' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Ntelo voor R. Alberg MVV Maastricht
61' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Aziz voor T. van Bommel MVV Maastricht
81' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Cijntje voor B. Limbombe Roda JC Kerkrade
84' Wissel MVV Maastricht Wissel A. Delferriere voor M. Keulen MVV Maastricht
84' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Klaasen voor R. Jensen Roda JC Kerkrade
90' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Jubitana voor P. Pflucke Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - MVV Maastricht
Opstellingen Roda JC - MVV Maastricht
De opstellingen van Roda JC en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Roda JC - MVV Maastricht

Roda JC en MVV Maastricht treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en MVV Maastricht in de Eerste Divisie vond plaats op 29 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roda JC als MVV Maastricht wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Roda JC 3
Winst MVV Maastricht 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 7e positie staat, terwijl we MVV Maastricht terugvinden op de 13e plaats.