Nabeschouwing Roda JC - VVV Venlo (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 26 november 2021 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Roda JC het vrijdag 26 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - VVV Venlo (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Roda JC en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Roda JC dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Roda JC, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Erwin Blank niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - VVV Venlo
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
119
75
Gevaarlijke aanvallen
49
23
Passes
599
341
Overtredingen
12
6
Buitenspel
0
3
Corners
7
6
Wissels
2
4
LIVE Roda JC - VVV Venlo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Wissel VVV-Venlo Wissel K. de Boer voor D. Post VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor Y. Roemer VVV-Venlo
68' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Cijntje voor B. Limbombe Roda JC Kerkrade
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Jubitana voor X. Emmers Roda JC Kerkrade
87' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Theuerzeit voor L. Smans VVV-Venlo
90' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Leliendal voor C. Johansson VVV-Venlo
91' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor N. Vossebelt Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - VVV Venlo
Opstellingen Roda JC - VVV Venlo
De opstellingen van Roda JC en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Jurgen Streppel
Formatie 4-3-3
Coach Jos Luhukay
Voorbeschouwing Roda JC - VVV Venlo

Roda JC en VVV Venlo treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 20 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 1
Winst VVV Venlo 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 9e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Roda JC - VVV Venlo Opstelling Roda JC Opstelling VVV Venlo Live Roda JC - VVV Venlo Live Roda JC - VVV Venlo kijken Roda JC - VVV Venlo kijken Live Roda JC - VVV Venlo stream Roda JC - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - VVV Venlo Uitslag Roda JC - VVV Venlo Statistieken Roda JC - VVV Venlo Eerste Divisie 2021/2022 Roda JC - VVV Venlo wedden Roda JC - VVV Venlo gokken Roda JC - VVV Venlo Unibet