Nabeschouwing Telstar - De Graafschap (0-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 4 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Telstar het vrijdag 4 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - De Graafschap (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 0-3 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. De Graafschap kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Opoku. De Graafschap vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hendriks op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van De Graafschap, waarmee S. Hendriks zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat De Graafschap gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

De Graafschap kreeg een penalty toegewezen in de 34e minuut, die werd genomen door J. Opoku. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 0-3 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor De Graafschap dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Telstar - De Graafschap 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt De Graafschap Doelpunt J. Opoku met assist van R. Baas De Graafschap 0-1
26' Gele kaart Telstar Gele kaart voor G. Plet Telstar
26' Doelpunt De Graafschap Doelpunt S. Hendriks De Graafschap 0-2
29' Doelpunt De Graafschap Doelpunt S. Hendriks met assist van J. Schuurman De Graafschap 0-3
34' Penalty gemist De Graafschap Penalty gemist J. Opoku De Graafschap
48' Wissel Telstar Wissel T. Gemert voor J. Molenaar Telstar
63' Wissel Telstar Wissel S. Akoy voor R. Smit Telstar
65' Wissel De Graafschap Wissel J. Konings voor S. Hendriks De Graafschap
75' Wissel De Graafschap Wissel P. Brittijn voor M. Kaandorp De Graafschap
75' Wissel De Graafschap Wissel E. Lieftink voor J. Opoku De Graafschap
77' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Fernandes Telstar
84' Wissel De Graafschap Wissel R. Dekker voor J. Schuurman De Graafschap
84' Wissel De Graafschap Wissel H. Acheffay voor G. Korte De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - De Graafschap
Opstellingen Telstar - De Graafschap
De opstellingen van Telstar en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Andries Jonker
Coach Reinier Robbemond
Voorbeschouwing Telstar - De Graafschap

Telstar en De Graafschap treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 14 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 13 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Telstar. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Telstar 2
Winst De Graafschap 13
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 13e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 7e plaats.