Nabeschouwing Telstar - Jong Utrecht (1-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 29 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Telstar het vrijdag 29 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong Utrecht (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Fernandes Sanches, waarmee Jong Utrecht met 0-1 de leiding nam. Telstar kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Fernandes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette M. Mallahi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Jong Utrecht vergroot nadat O. Alou de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong Utrecht.

LIVE Telstar - Jong Utrecht 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt D. Fernandes Sanches met assist van M. Rijks Jong Utrecht 0-1
46' Wissel Telstar Wissel J. Kruiver voor Y. Zakir Telstar
62' Wissel Telstar Wissel C. Dijkstra voor T. Overtoom Telstar
74' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Eersteling voor G. Culhaci Jong Utrecht
77' Wissel Telstar Wissel G. van Velzen voor A. Bensabouh Telstar
78' Wissel Telstar Wissel S. Akoy voor O. Kokcu Telstar
80' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Fernandes Telstar 1-1
84' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt M. Mallahi met assist van M. Rijks Jong Utrecht 1-2
85' Wissel Jong Utrecht Wissel O. Alou voor M. Mallahi Jong Utrecht
85' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Mukeh voor S. Mokono Jong Utrecht
87' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt O. Alou met assist van A. Lottin Jong Utrecht 1-3
87' Wissel Telstar Wissel R. Tugarinov voor D. Blackson Telstar
89' Gele kaart Telstar Gele kaart voor O. Aktas Telstar
93' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Akharaz voor M. Rijks Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong Utrecht
Opstellingen Telstar - Jong Utrecht
De opstellingen van Telstar en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.