Nabeschouwing Telstar - NAC Breda (1-4) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 14 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Telstar het maandag 14 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - NAC Breda (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 1-4 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. Vlijter, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. NAC Breda kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Velanas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette J. Hilterman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee NAC Breda de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor NAC Breda vergroot nadat O. Velanas de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist B. van Schuppen namens NAC Breda de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martijn Vos bij een 1-4 eindstand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE Telstar - NAC Breda 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Vlijter met assist van R. Smit Telstar 1-0
19' Doelpunt NAC Breda Doelpunt O. Velanas met assist van J. Hilterman NAC Breda 1-1
30' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. Hilterman NAC Breda 1-2
31' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Hilterman NAC Breda
46' Wissel Telstar Wissel G. Plet voor R. Smit Telstar
46' Wissel Telstar Wissel R. Tugarinov voor R. Vlijter Telstar
51' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Giovanni Telstar
61' Wissel Telstar Wissel J. Molenaar voor A. Bensabouh Telstar
68' Doelpunt NAC Breda Doelpunt O. Velanas NAC Breda 1-3
73' Wissel Telstar Wissel J. Kruiver voor C. Dijkstra Telstar
76' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Wolters Telstar
78' Wissel Telstar Wissel D. Blackson voor R. Wolters Telstar
89' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor E. Banzuzi NAC Breda
90' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor J. Hilterman NAC Breda
92' Doelpunt NAC Breda Doelpunt B. van Schuppen met assist van Y. Azzagari NAC Breda 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - NAC Breda
Opstellingen Telstar - NAC Breda
De opstellingen van Telstar en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.