Nabeschouwing TOP Oss - ADO Den Haag (3-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 10 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 10 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - ADO Den Haag (3-3)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen TOP Oss en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. ADO Den Haag kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Verheydt. TOP Oss kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Stuy van den Herik, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut zette S. Bourard zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd nam.

Na 35 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Tejan de 2-2 maakte voor TOP Oss. TOP Oss leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van R. Stuy van den Herik: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor ADO Den Haag. In de 86e minuut was het D. Moreo Klas die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joey Kooij bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE TOP Oss - ADO Den Haag 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van S. Steijn ADO Den Haag 0-1
7' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Stuy van den Herik met assist van J. Mathieu TOP Oss 1-1
24' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Bourard met assist van H. Matthys ADO Den Haag 1-2
35' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Tejan met assist van J. J. Sanches TOP Oss 2-2
42' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Bourard ADO Den Haag
51' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Abdat TOP Oss
60' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Moreo Klas voor T. Verheydt ADO Den Haag
61' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Stuy van den Herik met assist van J. J. Sanches TOP Oss 3-2
67' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor G. Breinburg ADO Den Haag
69' Wissel TOP Oss Wissel J. Margaritha voor R. Margaret TOP Oss
75' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor A. Catic ADO Den Haag
76' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Rottier voor S. Bourard ADO Den Haag
80' Wissel TOP Oss Wissel I. Pata voor J. J. Sanches TOP Oss
85' Wissel TOP Oss Wissel N. Fleuren voor N. Abdat TOP Oss
85' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor K. Tejan TOP Oss
86' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Moreo Klas met assist van H. Matthys ADO Den Haag 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - ADO Den Haag
Opstellingen TOP Oss - ADO Den Haag
De opstellingen van TOP Oss en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.