Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (1-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 11 februari 2022 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 11 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Amevor, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. TOP Oss kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Tejan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette J. Dahlhaus zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Eindhoven de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

FC Eindhoven kreeg een penalty toegewezen in de 88e minuut, die werd genomen door C. Brym. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor FC Eindhoven dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - FC Eindhoven
Goals
1
2
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
7
9
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
195
155
Gevaarlijke aanvallen
91
70
Passes
548
363
Overtredingen
13
11
Corners
8
3
Wissels
3
3
LIVE TOP Oss - FC Eindhoven 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt M. Amevor met assist van B. Racz FC Eindhoven 0-1
32' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Stuy van den Herik TOP Oss
32' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Amevor FC Eindhoven
34' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Tejan met assist van J. Margaritha TOP Oss 1-1
63' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor P. Bogaers FC Eindhoven
65' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor I. Pata TOP Oss
75' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van Rosmalen voor B. Racz FC Eindhoven
80' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Ogenia voor D. de Meij FC Eindhoven
82' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Dahlhaus met assist van J. Ogenia FC Eindhoven 1-2
84' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor D. Guezen TOP Oss
87' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Lammers TOP Oss
88' Penalty gemist FC Eindhoven Penalty gemist C. Brym FC Eindhoven
90' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor C. Brym FC Eindhoven
91' Wissel TOP Oss Wissel R. van Eijma voor I. Pata TOP Oss
91' Wissel TOP Oss Wissel F. Nsingi voor J. Mathieu TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Eindhoven
Opstellingen TOP Oss - FC Eindhoven
De opstellingen van TOP Oss en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bob Peeters
Formatie 3-4-2-1
Coach Rob Penders
Wissels FC Eindhoven
# Speler Pos.
31 TJ Odunze K
12 Jort Borgmans K
28 Jarno Janssen V
2 Justin Ogenia V
23 Koen Oostenbrink M
21 Cas Faber M
24 Jordy Huybers M
11 Mitchel van Rosmalen M
Voorbeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven

TOP Oss en FC Eindhoven treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 9 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 31 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel TOP Oss als FC Eindhoven wisten 12 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 12
Winst FC Eindhoven 12
Gelijkspel 7
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 12e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - FC Eindhoven Opstelling TOP Oss Opstelling FC Eindhoven Live TOP Oss - FC Eindhoven Live TOP Oss - FC Eindhoven kijken TOP Oss - FC Eindhoven kijken Live TOP Oss - FC Eindhoven stream TOP Oss - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - FC Eindhoven Uitslag TOP Oss - FC Eindhoven Statistieken TOP Oss - FC Eindhoven Eerste Divisie 2021/2022 TOP Oss - FC Eindhoven wedden TOP Oss - FC Eindhoven gokken TOP Oss - FC Eindhoven Unibet