Nabeschouwing TOP Oss - Helmond Sport (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 12 november 2021 - 21:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 12 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Helmond Sport (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen TOP Oss en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren TOP Oss en Helmond Sport gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor TOP Oss, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nick Smit niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Helmond Sport
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
7
9
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
153
95
Gevaarlijke aanvallen
73
39
Passes
592
442
Overtredingen
13
13
Buitenspel
5
1
Corners
1
4
Wissels
3
1
LIVE TOP Oss - Helmond Sport 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. van der Meer Helmond Sport
59' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor J. Lion Helmond Sport
62' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor K. Bukusu Helmond Sport
68' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor I. Pata TOP Oss
75' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Kaak TOP Oss
77' Wissel TOP Oss Wissel R. van Eijma voor L. Pique TOP Oss
84' Wissel TOP Oss Wissel J. Margaritha voor H. Dogan TOP Oss
84' Wissel TOP Oss Wissel N. Fleuren voor S. Sylla TOP Oss
92' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Margaritha TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Helmond Sport
Opstellingen TOP Oss - Helmond Sport
De opstellingen van TOP Oss en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Bob Peeters
Formatie 4-4-2
Coach Wil Boessen
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Robin Mantel K
22 Ahmed Azmi K
2 Ilias Breugelmans V
3 Maxime De Bie V
20 Paul Fosu-Mensah M
23 Jessy Hendrikx M
Voorbeschouwing TOP Oss - Helmond Sport

TOP Oss en Helmond Sport treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 7 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 15 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor TOP Oss. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 8
Winst Helmond Sport 15
Gelijkspel 7
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 19e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - Helmond Sport Opstelling TOP Oss Opstelling Helmond Sport Live TOP Oss - Helmond Sport Live TOP Oss - Helmond Sport kijken TOP Oss - Helmond Sport kijken Live TOP Oss - Helmond Sport stream TOP Oss - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - Helmond Sport Uitslag TOP Oss - Helmond Sport Statistieken TOP Oss - Helmond Sport Eerste Divisie 2021/2022 TOP Oss - Helmond Sport wedden TOP Oss - Helmond Sport gokken TOP Oss - Helmond Sport Unibet