Nabeschouwing TOP Oss - Jong PSV (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 8 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 8 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong PSV (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 2-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Vos in de 6e minuut, waardoor Jong PSV met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 7e minuut voor dat TOP Oss via K. Tejan op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep TOP Oss via een goal van K. Leidsman in de 93e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor TOP Oss.

LIVE TOP Oss - Jong PSV 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Rode kaart Jong PSV Rode kaart voor D. Vos Jong PSV
7' Penalty TOP Oss Penalty K. Tejan TOP Oss 1-0
11' Wissel Jong PSV Wissel F. Leysen voor M. Kjolo Jong PSV
22' Wissel Jong PSV Wissel D. Timan voor M. A. Doudah Jong PSV
57' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Kaak TOP Oss
76' Wissel Jong PSV Wissel M. Nassoh voor S. Colyn Jong PSV
76' Wissel Jong PSV Wissel A. Priske voor D. Sealy Jong PSV
76' Wissel Jong PSV Wissel J. Seelt voor C. Toure Jong PSV
87' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor J. Mathieu TOP Oss
91' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor K. Tejan TOP Oss
93' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Leidsman met assist van R. Stuy van den Herik TOP Oss 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong PSV
Opstellingen TOP Oss - Jong PSV
De opstellingen van TOP Oss en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bob Peeters
Coach Ruud van Nistelrooy
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong PSV

TOP Oss en Jong PSV treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 5 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Jong PSV slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 7
Winst Jong PSV 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 15e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 13e plaats.