Nabeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag (0-5) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 1 april 2022 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het vrijdag 1 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag (0-5)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 0-5 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. ADO Den Haag kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van T. Verheydt. ADO Den Haag vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Steijn op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee T. Verheydt zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam ADO Den Haag geen gas terug, waardoor in de 61e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Kishna. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor ADO Den Haag. Deze werd gescoord door T. Verheydt in de 76e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Dieperink en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van ADO Den Haag.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - ADO Den Haag
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
19
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
74
95
Gevaarlijke aanvallen
36
49
Passes
374
495
Overtredingen
8
10
Buitenspel
0
3
Corners
5
7
Wissels
3
5
LIVE VVV Venlo - ADO Den Haag 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt ADO Den Haag 0-1
46' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Venema VVV-Venlo
46' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Asante ADO Den Haag
46' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Munsters voor S. Dirks VVV-Venlo
47' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn met assist van R. Kishna ADO Den Haag 0-2
50' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor X. Severina ADO Den Haag
54' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt ADO Den Haag 0-3
61' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. Kishna met assist van S. Steijn ADO Den Haag 0-4
69' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Braken voor Y. Roemer VVV-Venlo
70' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Schroijen voor K. de Boer VVV-Venlo
71' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Bourard voor X. Severina ADO Den Haag
72' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Reemst voor G. Breinburg ADO Den Haag
72' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor D. Janmaat ADO Den Haag
76' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van R. Kishna ADO Den Haag 0-5
77' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor R. Kishna ADO Den Haag
83' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - ADO Den Haag
Opstellingen VVV Venlo - ADO Den Haag
De opstellingen van VVV Venlo en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Jos Luhukay
Wissels VVV Venlo
# Speler Pos.
30 Jens Craenmehr K
1 Lukáš Zima K
27 Niek Munsters M
24 Joep Munsters M
14 Wassim Essanoussi M
9 Sven Braken A
11 Joeri Schroijen A
Formatie 4-2-3-1
Coach Giovanni Franken
Basiselftal ADO Den Haag
# Speler Pos.
23 Hugo Wentges K
53 Daryl Janmaat V
3 Hervé Matthys V
4 Boy Kemper V
14 Tyrese Asante V
21 Gregor Breinburg M
6 Dhoraso Moreo Klas M
26 Sem Steijn M
11 Ricardo Kishna M
27 Xander Severina M
9 Thomas Verheydt A
Voorbeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag

VVV Venlo en ADO Den Haag treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en ADO Den Haag in de Eerste Divisie vond plaats op 14 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is ADO Den Haag favoriet. 1 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor VVV Venlo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst ADO Den Haag 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 10e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
VVV Venlo - ADO Den Haag Opstelling VVV Venlo Opstelling ADO Den Haag Live VVV Venlo - ADO Den Haag Live VVV Venlo - ADO Den Haag kijken VVV Venlo - ADO Den Haag kijken Live VVV Venlo - ADO Den Haag stream VVV Venlo - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag Uitslag VVV Venlo - ADO Den Haag Statistieken VVV Venlo - ADO Den Haag Eerste Divisie 2021/2022 VVV Venlo - ADO Den Haag wedden VVV Venlo - ADO Den Haag gokken VVV Venlo - ADO Den Haag Unibet