Nabeschouwing VVV Venlo - Almere City (2-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 16:30 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het zaterdag 21 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Almere City (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 2-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Almere City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Duijvestijn. VVV-Venlo kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Sorga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette E. Sorga zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeroen Manschot, waardoor VVV Venlo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE VVV Venlo - Almere City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Almere City Doelpunt L. Duijvestijn met assist van I. Alhaft Almere City 0-1
24' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Schroijen VVV-Venlo
28' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. de Boer VVV-Venlo
32' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Munsters voor K. de Boer VVV-Venlo
48' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt E. Sorga met assist van W. Essanoussi VVV-Venlo 1-1
46' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Bastiaans voor J. Schroijen VVV-Venlo
53' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt E. Sorga met assist van J. Munsters VVV-Venlo 2-1
61' Wissel Almere City Wissel B. Van Hoeven voor O. Bouyaghlafen Almere City
61' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Smans voor W. Essanoussi VVV-Venlo
66' Gele kaart Almere City Gele kaart voor L. Duijvestijn Almere City
72' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor M. Pouwels Almere City
78' Wissel Almere City Wissel S. Resink voor I. Alhaft Almere City
78' Wissel Almere City Wissel S. Tunga voor R. Koolwijk Almere City
82' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor D. Post VVV-Venlo
82' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor Y. Roemer VVV-Venlo
91' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor A. Bastiaans VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Almere City
Opstellingen VVV Venlo - Almere City
De opstellingen van VVV Venlo en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.