Nabeschouwing VVV Venlo - FC Dordrecht (0-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 14 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt VVV Venlo het vrijdag 14 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Dordrecht (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Balde, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name VVV Venlo dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van FC Dordrecht.

LIVE VVV Venlo - FC Dordrecht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt A. Balde met assist van J. Schuurman FC Dordrecht 0-1
46' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor T. Dekker VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Roemer voor O. Yasar VVV-Venlo
53' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Reemst voor J. Pinas FC Dordrecht
57' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Savastano voor E. Brito FC Dordrecht
63' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Sedlacek voor R. Klaasen VVV-Venlo
63' Wissel VVV-Venlo Wissel N. Venema voor M. van Rooijen VVV-Venlo
64' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. van den Avert FC Dordrecht
65' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor C. Johansson VVV-Venlo
69' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Tremour voor A. Balde FC Dordrecht
70' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Y. Roemer VVV-Venlo
71' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Kluskens voor T. Dekker VVV-Venlo
75' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor B. Koglin VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Smans voor D. Huisman VVV-Venlo
81' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Van Huizen FC Dordrecht
87' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Venema VVV-Venlo
92' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. Longo FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - FC Dordrecht
Opstellingen VVV Venlo - FC Dordrecht
De opstellingen van VVV Venlo en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Rick Kruijs
Formatie 3-4-3
Coach Michele Santoni
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Dordrecht

VVV Venlo en FC Dordrecht treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 30 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel VVV Venlo als FC Dordrecht wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 6
Winst FC Dordrecht 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 6e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 14e plaats.