Nabeschouwing VVV Venlo - Helmond Sport (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 24 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Helmond Sport (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door W. Essanoussi, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name VVV Venlo dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor VVV Venlo de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE VVV Venlo - Helmond Sport 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. van der Sluys Helmond Sport
39' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. Havekotte Helmond Sport
46' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Sorga voor J. Schroijen VVV-Venlo
46' Wissel Helmond Sport Wissel B. Van Hove voor D. van der Sluys Helmond Sport
61' Wissel Helmond Sport Wissel D. Seys voor A. Van Keilegom Helmond Sport
64' Wissel VVV-Venlo Wissel K. de Boer voor J. Munsters VVV-Venlo
65' Wissel VVV-Venlo Wissel W. Essanoussi voor L. Smans VVV-Venlo
65' Wissel Helmond Sport Wissel G. Bosiers voor J. Houttequiet Helmond Sport
77' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor B. Koglin VVV-Venlo
78' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor A. Bastiaans VVV-Venlo
84' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor J. Goselink Helmond Sport
90' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt W. Essanoussi met assist van C. Johansson VVV-Venlo 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Helmond Sport
Opstellingen VVV Venlo - Helmond Sport
De opstellingen van VVV Venlo en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Jos Luhukay
Coach Wil Boessen
Voorbeschouwing VVV Venlo - Helmond Sport

VVV Venlo en Helmond Sport treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 10 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 9
Winst Helmond Sport 3
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 10e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 19e plaats.