Nabeschouwing VVV Venlo - Telstar (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 23 september 2022 - 21:00 uur

In de Eerste Divisie neemt VVV Venlo het vrijdag 23 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Telstar (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen VVV Venlo en Telstar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door M. Ainsalu, waarmee Telstar met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat VVV-Venlo het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 97e minuut was het namelijk S. Braken die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - Telstar
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
5
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
109
88
Gevaarlijke aanvallen
61
40
Passes
483
393
Overtredingen
6
14
Buitenspel
2
1
Corners
6
7
Wissels
5
4
LIVE VVV Venlo - Telstar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Gele kaart Telstar Gele kaart voor K. Blommestijn Telstar
66' Wissel VVV-Venlo Wissel O. Yasar voor T. Verheijen VVV-Venlo
66' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor R. Klaasen VVV-Venlo
66' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Kluskens voor S. Dirks VVV-Venlo
67' Wissel Telstar Wissel D. Min voor K. Blommestijn Telstar
73' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Kristinsson voor N. Venema VVV-Venlo
73' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Sedlacek voor D. Huisman VVV-Venlo
76' Wissel Telstar Wissel R. Smit voor G. Plet Telstar
86' Wissel Telstar Wissel Y. Liesdek voor J. Kruiver Telstar
86' Wissel Telstar Wissel D. Blackson voor J. Mulder Telstar
87' Doelpunt Telstar Doelpunt M. Ainsalu Telstar 0-1
97' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Braken met assist van E. van der Gouw VVV-Venlo 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Telstar
Opstellingen VVV Venlo - Telstar
De opstellingen van VVV Venlo en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Telstar zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Rick Kruijs
Basiselftal VVV Venlo
# Speler Pos.
1 Ennio van der Gouw K
2 Brian Koglin V
4 Rick Ketting V
3 Sem Dirks V
5 Simon Jansson V
8 Kees de Boer M
16 Robert Klaasen M
11 Thijme Verheijen M
23 Daan Huisman A
10 Nick Venema A
9 Sven Braken A
Formatie 3-4-3
Coach Mike Snoei
Voorbeschouwing VVV Venlo - Telstar

VVV Venlo en Telstar treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 15 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 9
Winst Telstar 4
Gelijkspel 3
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 7e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
VVV Venlo - Telstar Opstelling VVV Venlo Opstelling Telstar Live VVV Venlo - Telstar Live VVV Venlo - Telstar kijken VVV Venlo - Telstar kijken Live VVV Venlo - Telstar stream VVV Venlo - Telstar Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - Telstar Uitslag VVV Venlo - Telstar Statistieken VVV Venlo - Telstar Eerste Divisie 2022/2023 VVV Venlo - Telstar wedden VVV Venlo - Telstar gokken VVV Venlo - Telstar Unibet