Nabeschouwing VVV Venlo - TOP Oss (2-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 17 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt VVV Venlo het vrijdag 17 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - TOP Oss (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 2-3 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. van Rooijen, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. TOP Oss kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Pata, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette R. Stuy van den Herik zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor TOP Oss vergroot nadat K. Tejan de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk VVV-Venlo dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Braken de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesse Rozendal en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van TOP Oss.

LIVE VVV Venlo - TOP Oss 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt M. van Rooijen met assist van Y. Roemer VVV-Venlo 1-0
37' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Janssen VVV-Venlo
41' Doelpunt TOP Oss Doelpunt I. Pata met assist van J. Margaritha TOP Oss 1-1
46' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Stuy van den Herik met assist van J. Lammers TOP Oss 1-2
46' Wissel VVV-Venlo Wissel K. de Boer voor T. Dekker VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Leliendal voor S. Janssen VVV-Venlo
55' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Kaak TOP Oss
61' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. Braken VVV-Venlo
62' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Tejan met assist van R. Stuy van den Herik TOP Oss 1-3
66' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Da Graca voor T. Pachonik VVV-Venlo
73' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor D. Guezen TOP Oss
77' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Smans voor W. Essanoussi VVV-Venlo
78' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Schroijen voor A. Bastiaans VVV-Venlo
80' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Braken VVV-Venlo 2-3
87' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor L. Smans VVV-Venlo
93' Wissel TOP Oss Wissel N. Fleuren voor R. Margaret TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - TOP Oss
Opstellingen VVV Venlo - TOP Oss
De opstellingen van VVV Venlo en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Jos Luhukay
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing VVV Venlo - TOP Oss

VVV Venlo en TOP Oss treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 13 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 10
Winst TOP Oss 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 11e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 19e plaats.