Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Emmen (3-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt ADO Den Haag het vrijdag 26 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Emmen (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 3-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Henk Veerman, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lasse Vigen Christensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was J. van der Sande van ADO Den Haag die de 3-0 wist te maken in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Hensgens, waardoor ADO Den Haag dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE ADO Den Haag - FC Emmen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Jeff Hardeveld FC Emmen
15' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Henk Veerman met assist van Daryl van Mieghem ADO Den Haag 1-0
36' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Lasse Vigen Christensen met assist van Justin Che ADO Den Haag 2-0
62' Wissel FC Emmen Wissel Lucas Bernadou voor Jorrit Smeets FC Emmen
62' Wissel FC Emmen Wissel Lorenzo Burnet voor Jeff Hardeveld FC Emmen
66' Wissel ADO Den Haag Wissel Silvinho Esajas voor Lasse Vigen Christensen ADO Den Haag
66' Wissel ADO Den Haag Wissel Alex Schalk voor Joel Ideho ADO Den Haag
70' Wissel FC Emmen Wissel Patrick Brouwer voor Piotr Parzyszek FC Emmen
70' Wissel FC Emmen Wissel Joey Konings voor Desley Ubbink FC Emmen
77' Wissel FC Emmen Wissel Ben Scholte voor Jari Vlak FC Emmen
80' Wissel ADO Den Haag Wissel Henri Koudossou voor Bart van Hintum ADO Den Haag
80' Wissel ADO Den Haag Wissel Dhoraso Moreo Klas voor Kürşad Sürmeli ADO Den Haag
86' Wissel ADO Den Haag Wissel Amir Absalem voor Justin Che ADO Den Haag
95' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. van der Sande met assist van Alex Schalk ADO Den Haag 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Emmen
Opstellingen ADO Den Haag - FC Emmen
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.