Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong PSV (2-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 10 mei 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt ADO Den Haag het vrijdag 10 mei 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong PSV (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 2-3 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Henk Veerman, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Jong PSV kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Nassoh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette Amir Absalem zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Nassoh de 2-2 maakte voor Jong PSV. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Jong PSV dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. van den Berg de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurens Gerrets bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Jong PSV.

LIVE ADO Den Haag - Jong PSV 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Henk Veerman met assist van Joel Ideho ADO Den Haag 1-0
40' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Nassoh met assist van K. Jansen Jong PSV 1-1
46' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Uneken Jong PSV
46' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Jari Vlak ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel Bart van Hintum voor Kürsad Sürmeli  ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel J. van der Sande voor Alex Schalk ADO Den Haag
47' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Amir Absalem ADO Den Haag
58' Wissel ADO Den Haag Wissel Henri Koudossou voor Gylermo Siereveld ADO Den Haag
58' Wissel Jong PSV Wissel W. Kuhn voor K. Jansen Jong PSV
67' Wissel ADO Den Haag Wissel Matteo Waem voor Joel Ideho ADO Den Haag
70' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Amir Absalem met assist van Henri Koudossou ADO Den Haag 2-1
73' Wissel Jong PSV Wissel A. Thomas voor J. Uneken Jong PSV
77' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Nassoh Jong PSV 2-2
77' Wissel ADO Den Haag Wissel Finn de Bruin voor Lasse Vigen ADO Den Haag
80' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Matteo Waem ADO Den Haag
82' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor A. Thomas Jong PSV
83' Wissel Jong PSV Wissel J. de Guzmán voor M. Jiménez Jong PSV
84' Wissel Jong PSV Wissel J. van den Berg voor E. Bars Jong PSV
91' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. van den Berg Jong PSV 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Jong PSV
Opstellingen ADO Den Haag - Jong PSV
De opstellingen van ADO Den Haag en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.