Nabeschouwing ADO Den Haag - Willem II (1-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 8 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt ADO Den Haag het vrijdag 8 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Willem II (1-1)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen ADO Den Haag en Willem II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Amir Absalem, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Willem II het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 95e minuut was het namelijk Jeredy Hilterman die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 97e minuut kreeg Amir Absalem van ADO Den Haag voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en ADO Den Haag de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE ADO Den Haag - Willem II 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Amir Absalem ADO Den Haag
23' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Silvinho Esajas ADO Den Haag
30' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Amir Absalem met assist van Henri Koudossou ADO Den Haag 1-0
57' Wissel ADO Den Haag Wissel Tyrese Asante voor Lasse Vigen Christensen ADO Den Haag
63' Wissel Willem II Wissel Khaled Razak voor Nick Doodeman Willem II
63' Wissel Willem II Wissel Rúnar Þór Sigurgeirsson voor Niels van Berkel Willem II
65' Wissel ADO Den Haag Wissel Sacha Komljenovic voor Silvinho Esajas ADO Den Haag
75' Wissel Willem II Wissel Amine Lachkar voor Jesse Bosch Willem II
75' Wissel Willem II Wissel Jeremy Bokila voor Thijs Oosting Willem II
77' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Tyrese Asante ADO Den Haag
82' Wissel ADO Den Haag Wissel Gylermo Siereveld voor Daryl van Mieghem ADO Den Haag
82' Wissel Willem II Wissel Max de Waal voor Ringo Meerveld Willem II
95' Doelpunt Willem II Doelpunt Jeredy Hilterman met assist van Raffael Behounek Willem II 1-1
97' Tweede gele kaart ADO Den Haag Tweede gele kaart voor Amir Absalem ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Willem II
Opstellingen ADO Den Haag - Willem II
De opstellingen van ADO Den Haag en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Darije Kalezić
Formatie 4-1-3-2
Coach Peter Maes
Voorbeschouwing ADO Den Haag - Willem II

ADO Den Haag en Willem II treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en Willem II in de Eerste Divisie vond plaats op 17 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Willem II favoriet. 2 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor ADO Den Haag. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst ADO Den Haag 0
Winst Willem II 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 4e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 1e plaats.