Nabeschouwing De Graafschap - ADO Den Haag (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 11 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt De Graafschap het vrijdag 11 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - ADO Den Haag (0-0)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen De Graafschap en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was De Graafschap dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - ADO Den Haag
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
23
16
Gevaarlijke aanvallen
19
10
Passes
412
274
Overtredingen
13
16
Buitenspel
1
5
Corners
5
5
LIVE De Graafschap - ADO Den Haag 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - ADO Den Haag
Opstellingen De Graafschap - ADO Den Haag

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - ADO Den Haag

De Graafschap en ADO Den Haag treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en ADO Den Haag in de Eerste Divisie vond plaats op 21 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel De Graafschap als ADO Den Haag wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 1
Winst ADO Den Haag 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
De Graafschap - ADO Den Haag Opstelling De Graafschap Opstelling ADO Den Haag Live De Graafschap - ADO Den Haag Live De Graafschap - ADO Den Haag kijken De Graafschap - ADO Den Haag kijken Live De Graafschap - ADO Den Haag stream De Graafschap - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - ADO Den Haag Uitslag De Graafschap - ADO Den Haag Statistieken De Graafschap - ADO Den Haag Eerste Divisie 2023/2024 De Graafschap - ADO Den Haag wedden De Graafschap - ADO Den Haag gokken De Graafschap - ADO Den Haag Unibet