Voorbeschouwing De Graafschap - Jong Ajax (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 11 maart 2024 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt De Graafschap het maandag 11 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Jong Ajax 0-0

Vanaf maandag 11 maart 2024 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Jong Ajax volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 16 dagen, 13 uur, 8 minuten en 22 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong Ajax
Opstellingen De Graafschap - Jong Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Jong Ajax

De Graafschap en Jong Ajax treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 21 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Jong Ajax slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 8
Winst Jong Ajax 5
Gelijkspel 4
Totaal 17
Tags
De Graafschap - Jong Ajax Opstelling De Graafschap Opstelling Jong Ajax Live De Graafschap - Jong Ajax Live De Graafschap - Jong Ajax kijken De Graafschap - Jong Ajax kijken Live De Graafschap - Jong Ajax stream De Graafschap - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Jong Ajax Uitslag De Graafschap - Jong Ajax Statistieken De Graafschap - Jong Ajax Eerste Divisie 2023/2024 De Graafschap - Jong Ajax wedden De Graafschap - Jong Ajax gokken De Graafschap - Jong Ajax Unibet