Nabeschouwing De Graafschap - Jong Ajax (0-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 11 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt De Graafschap het maandag 11 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Jong Ajax (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen De Graafschap en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Kevin Puts geëindigd in een 0-2 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Jaydon Banel, waarmee Jong Ajax met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Jong Ajax opnieuw te scoren. In de 98e minuut was het Nassef Chourak die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Jong Ajax.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Jong Ajax.

LIVE De Graafschap - Jong Ajax 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Oualid Agougil Jong Ajax
61' Wissel Jong Ajax Wissel Nassef Chourak voor Oualid Agougil Jong Ajax
61' Wissel Jong Ajax Wissel Skye Vink voor Julian Rijkhoff Jong Ajax
62' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Jaydon Banel Jong Ajax 0-1
67' Wissel De Graafschap Wissel Ralf Seuntjens voor Devin Haen  De Graafschap
67' Wissel De Graafschap Wissel Levi Schoppema voor Alexander Büttner De Graafschap
70' Wissel De Graafschap Wissel Giovanni Büttner voor Philip Brittijn De Graafschap
70' Wissel De Graafschap Wissel Mimoun Mahi voor Simon Colyn De Graafschap
70' Wissel Jong Ajax Wissel Gerald Alders voor Raphaël Sarfo Jong Ajax
74' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Jaydon Banel Jong Ajax
83' Wissel De Graafschap Wissel Blnd Hassan voor David Flakus Bosilj De Graafschap
86' Wissel Jong Ajax Wissel Rida Chahid voor David Kalokoh Jong Ajax
86' Wissel Jong Ajax Wissel Olaf Gorter voor Jaydon Banel Jong Ajax
98' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Nassef Chourak Jong Ajax 0-2
97' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Rida Chahid Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong Ajax
Opstellingen De Graafschap - Jong Ajax
De opstellingen van De Graafschap en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.