Nabeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht (2-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 3 mei 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt De Graafschap het vrijdag 3 mei 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht (2-2)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen De Graafschap en Jong Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Basar Önal, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. Jong Utrecht kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Aurelio Oehlers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette J. van de Haar zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor De Graafschap nadat D. Flakus Bosilj in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE De Graafschap - Jong Utrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Basar Önal met assist van Jeffry Fortes De Graafschap 1-0
37' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt Aurelio Oehlers met assist van Rafik el Arguioui Jong Utrecht 1-1
46' Wissel De Graafschap Wissel Stan Wevers voor Philip Brittijn De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel D. Flakus Bosilj voor Devin Haen  De Graafschap
47' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. van de Haar Jong Utrecht 1-2
55' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Rickson van Hees Jong Utrecht
64' Wissel Jong Utrecht Wissel Michel Driezen voor Joshua Mukeh  Jong Utrecht
64' Wissel Jong Utrecht Wissel Emil Rohd voor Adrian Blake Jong Utrecht
64' Wissel Jong Utrecht Wissel Sil van der Wegen voor Nazjir Held Jong Utrecht
70' Wissel De Graafschap Wissel Rio Hillen voor Maas Willemsen De Graafschap
71' Wissel De Graafschap Wissel Levi Schoppema voor Tristan van Gilst De Graafschap
76' Wissel Jong Utrecht Wissel Mees Akkerman voor Aurelio Oehlers Jong Utrecht
78' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Silas Andersen Jong Utrecht
80' Wissel De Graafschap Wissel Sam Bisselink voor Lion Kaak De Graafschap
81' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Xandro Schenk De Graafschap
84' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. van de Haar Jong Utrecht
88' Wissel Jong Utrecht Wissel Nordin Bukala voor J. van de Haar Jong Utrecht
92' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. Flakus Bosilj met assist van Rio Hillen De Graafschap 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong Utrecht
Opstellingen De Graafschap - Jong Utrecht
De opstellingen van De Graafschap en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.