Voorbeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 3 mei 2024 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2023/2024 neemt De Graafschap het vrijdag 3 mei 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Jong Utrecht 0-0

Vanaf vrijdag 3 mei 2024 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Jong Utrecht volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 15 dagen, 14 uur, 4 minuten en 6 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong Utrecht
Opstellingen De Graafschap - Jong Utrecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht

De Graafschap en Jong Utrecht treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 24 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 8
Winst Jong Utrecht 2
Gelijkspel 3
Totaal 13
Tags
De Graafschap - Jong Utrecht Opstelling De Graafschap Opstelling Jong Utrecht Live De Graafschap - Jong Utrecht Live De Graafschap - Jong Utrecht kijken De Graafschap - Jong Utrecht kijken Live De Graafschap - Jong Utrecht stream De Graafschap - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Jong Utrecht Uitslag De Graafschap - Jong Utrecht Statistieken De Graafschap - Jong Utrecht Eerste Divisie 2023/2024 De Graafschap - Jong Utrecht wedden De Graafschap - Jong Utrecht gokken De Graafschap - Jong Utrecht Unibet