Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Ajax (3-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 1 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Den Bosch het vrijdag 1 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Ajax (3-3)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Den Bosch en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Den Bosch kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Kacper Kostorz. FC Den Bosch vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kacper Kostorz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 12e minuut wist Jong Ajax de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Tristan Gooijer.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor FC Den Bosch vergroot nadat Rik Mulders de 3-1 wist te scoren. In de 83e minuut kwam Jong Ajax weer dichterbij, nadat Tristan Gooijer de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 88e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Jong Ajax speler Mika Godts.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martijn Vos bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE FC Den Bosch - Jong Ajax 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Kacper Kostorz met assist van Stan Maas FC Den Bosch 1-0
9' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Kacper Kostorz met assist van Ilias Boumassaoudi FC Den Bosch 2-0
12' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Tristan Gooijer met assist van Nassef Chourak Jong Ajax 2-1
31' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Mika Godts Jong Ajax
39' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Rik Mulders met assist van Kacper Kostorz FC Den Bosch 3-1
46' Wissel Jong Ajax Wissel Raphaël Sarfo voor David Kalokoh Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel Gerald Alders voor Oualid Agougil Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel Dies Janse voor Ahmetcan Kaplan  Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel Rico Speksnijder voor Olaf Gorter Jong Ajax
71' Wissel Jong Ajax Wissel Rida Chahid voor Nassef Chourak Jong Ajax
77' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Jaydon Banel Jong Ajax
77' Wissel FC Den Bosch Wissel Ryan Leijten voor Ilias Boumassaoudi FC Den Bosch
79' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Joey Roggeveen FC Den Bosch
80' Wissel FC Den Bosch Wissel Vieiri Kotzebue voor Kacper Kostorz FC Den Bosch
83' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Tristan Gooijer met assist van Raphaël Sarfo Jong Ajax 3-2
88' Penalty Jong Ajax Penalty Mika Godts Jong Ajax 3-3
97' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Dies Janse Jong Ajax
98' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Rik Mulders FC Den Bosch
91' Wissel FC Den Bosch Wissel Yuya Ikeshita voor Shalva Ogbaidze FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Jong Ajax
Opstellingen FC Den Bosch - Jong Ajax
De opstellingen van FC Den Bosch en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.