Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong AZ (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Den Bosch het vrijdag 16 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong AZ (0-0)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Den Bosch en Jong AZ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Jong AZ kreeg in de 60e minuut een strafschop toegekend, die door Ricuenio Kewal werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Jong AZ, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor FC Den Bosch, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nick Smit niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - Jong AZ
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
102
118
Gevaarlijke aanvallen
52
70
Passes
306
493
Overtredingen
16
12
Buitenspel
1
2
Corners
7
8
Wissels
5
4
LIVE FC Den Bosch - Jong AZ 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor Kees Smit Jong AZ
46' Wissel Jong AZ Wissel Enoch Mastoras voor Misha Engel Jong AZ
59' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Teun van Grunsven FC Den Bosch
60' Penalty gemist Jong AZ Penalty gemist Ricuenio Kewal Ricuenio Kewal Jong AZ
63' Wissel Jong AZ Wissel Job Kalisvaart voor Ricuenio Kewal Jong AZ
65' Wissel Jong AZ Wissel Tom Kerssens voor Nick Koster Jong AZ
71' Wissel FC Den Bosch Wissel Ilias Boumassaoudi voor Salah Oulad MHand FC Den Bosch
72' Wissel FC Den Bosch Wissel Ryan Leijten voor Vieiri Kotzebue FC Den Bosch
80' Wissel FC Den Bosch Wissel Dennis Gyamfi voor Rik Mulders FC Den Bosch
80' Wissel FC Den Bosch Wissel Yuya Ikeshita voor Ricardo Henning FC Den Bosch
85' Wissel FC Den Bosch Wissel Tomas Kalinauskas voor Jaron Vicario FC Den Bosch
87' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Yuya Ikeshita FC Den Bosch
87' Wissel Jong AZ Wissel Jayen Gerold voor Kees Smit Jong AZ
89' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Tomas Kalinauskas FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Jong AZ
Opstellingen FC Den Bosch - Jong AZ
De opstellingen van FC Den Bosch en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach William van Overbeek
Formatie 4-2-3-1
Coach Leeroy Echteld
Wissels Jong AZ
# Speler Pos.
16 Arouna Kabba K
14 Jorn Berkhout V
18 Enoch Mayele Kiemba Mastoras V
12 Jurre van Aken V
15 Sem Dekkers V
19 Tom Kerssens M
20 Job Kalisvaart M
17 Jayen Gerold A
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Jong AZ

FC Den Bosch en Jong AZ treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 11 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Den Bosch als Jong AZ wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 4
Winst Jong AZ 4
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 18e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Den Bosch - Jong AZ Opstelling FC Den Bosch Opstelling Jong AZ Live FC Den Bosch - Jong AZ Live FC Den Bosch - Jong AZ kijken FC Den Bosch - Jong AZ kijken Live FC Den Bosch - Jong AZ stream FC Den Bosch - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong AZ Uitslag FC Den Bosch - Jong AZ Statistieken FC Den Bosch - Jong AZ Eerste Divisie 2023/2024 FC Den Bosch - Jong AZ wedden FC Den Bosch - Jong AZ gokken FC Den Bosch - Jong AZ Unibet