Nabeschouwing FC Den Bosch - SC Cambuur (3-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 22 december 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Den Bosch het vrijdag 22 december 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - SC Cambuur (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Kacper Kostorz, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. In de 62e minuut kreeg Floris Smand van SC Cambuur voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor SC Cambuur de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep FC Den Bosch via een goal van Stan Maas in de 68e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 81e minuut was het SC Cambuur dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Milan Smit. Na 92 minuten werd de voorsprong voor FC Den Bosch vergroot nadat Sebastiaan van Bakel de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor FC Den Bosch.

LIVE FC Den Bosch - SC Cambuur 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Kacper Kostorz met assist van Jaron Vicario FC Den Bosch 1-0
36' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Floris Smand SC Cambuur
46' Wissel FC Den Bosch Wissel Mees Laros voor Gedion Zelalem FC Den Bosch
46' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Nick de Groot FC Den Bosch
54' Wissel SC Cambuur Wissel Marcel Schaapman voor Jeremy Van Mullem SC Cambuur
54' Wissel SC Cambuur Wissel Thomas Poll voor Sekou Sylla SC Cambuur
60' Wissel FC Den Bosch Wissel Vieiri Kotzebue voor Kacper Kostorz FC Den Bosch
62' Tweede gele kaart SC Cambuur Tweede gele kaart voor Floris Smand SC Cambuur
65' Wissel SC Cambuur Wissel Youns Gabriele El Hilali voor Fedde De Jong SC Cambuur
65' Wissel SC Cambuur Wissel Jhondly van der Meer voor Leon Bergsma SC Cambuur
68' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Stan Maas met assist van Shalva Ogbaidze FC Den Bosch 2-0
69' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Rik Mulders FC Den Bosch
77' Wissel FC Den Bosch Wissel Ilias Boumassaoudi voor Tomas Kalinauskas FC Den Bosch
81' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Milan Smit met assist van Daniel van Kaam SC Cambuur 2-1
86' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Milan Smit SC Cambuur
88' Wissel SC Cambuur Wissel Wiebe Kooistra voor Daniel van Kaam SC Cambuur
89' Wissel FC Den Bosch Wissel Sebastiaan van Bakel voor Jaron Vicario FC Den Bosch
89' Wissel FC Den Bosch Wissel Yuya Ikeshita voor Shalva Ogbaidze FC Den Bosch
92' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Sebastiaan van Bakel met assist van Mees Laros FC Den Bosch 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - SC Cambuur
Opstellingen FC Den Bosch - SC Cambuur
De opstellingen van FC Den Bosch en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.