Nabeschouwing FC Den Bosch - Willem II (1-4) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 15 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Den Bosch het vrijdag 15 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Willem II (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-4 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Jesse Bosch, waarmee Willem II met 0-1 de leiding nam. FC Den Bosch kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Salah Oulad MHand, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette Jeredy Hilterman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Willem II de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Willem II vergroot nadat Jeredy Hilterman de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist Tommy St. Jago namens Willem II de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jannick van der Laan bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Willem II.

LIVE FC Den Bosch - Willem II 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Willem II Doelpunt Jesse Bosch met assist van Thijs Oosting Willem II 0-1
16' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt Salah Oulad MHand met assist van Nick de Groot FC Den Bosch 1-1
25' Doelpunt Willem II Doelpunt Jeredy Hilterman met assist van Nick Doodeman Willem II 1-2
55' Doelpunt Willem II Doelpunt Jeredy Hilterman met assist van Nick Doodeman Willem II 1-3
61' Wissel FC Den Bosch Wissel Sebastiaan van Bakel voor Ilias Boumassaoudi FC Den Bosch
61' Wissel FC Den Bosch Wissel Gedion Zelalem voor Salah Oulad MHand FC Den Bosch
70' Wissel Willem II Wissel Valentino Vermeulen voor Thijs Oosting Willem II
71' Wissel Willem II Wissel Jeremy Bokila voor Nick Doodeman Willem II
72' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Shalva Ogbaidze FC Den Bosch
73' Wissel FC Den Bosch Wissel Yuya Ikeshita voor Shalva Ogbaidze FC Den Bosch
77' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Yuya Ikeshita FC Den Bosch
77' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Valentino Vermeulen Willem II
79' Wissel FC Den Bosch Wissel Sheddy Barglan voor Rik Mulders FC Den Bosch
79' Wissel Willem II Wissel Michael de Leeuw voor Jeredy Hilterman Willem II
79' Wissel FC Den Bosch Wissel Mees Laros voor Nick de Groot FC Den Bosch
85' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor Gedion Zelalem FC Den Bosch
87' Wissel Willem II Wissel Max Svensson voor Ringo Meerveld Willem II
90' Doelpunt Willem II Doelpunt Tommy St. Jago met assist van Jeremy Bokila Willem II 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Willem II
Opstellingen FC Den Bosch - Willem II
De opstellingen van FC Den Bosch en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.