Nabeschouwing FC Dordrecht - ADO Den Haag (2-2) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 24 november 2023 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Dordrecht het vrijdag 24 november 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - ADO Den Haag (2-2)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Dordrecht en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Dordrecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Ilias Sebaoui. ADO Den Haag kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lasse Vigen Christensen, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Daniel Granli kwam FC Dordrecht in de 46e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor ADO Den Haag nadat Henk Veerman in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Dordrecht - ADO Den Haag 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Ilias Sebaoui met assist van Shiloh ’t Zand FC Dordrecht 1-0
30' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Lasse Vigen Christensen met assist van Bart van Hintum ADO Den Haag 1-1
35' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Joel Ideho ADO Den Haag
46' Eigen doelpunt FC Dordrecht Eigen doelpunt Daniel Granli FC Dordrecht 2-1
46' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Ilias Sebaoui FC Dordrecht
61' Wissel ADO Den Haag Wissel J. van der Sande voor Lasse Vigen Christensen ADO Den Haag
69' Wissel FC Dordrecht Wissel Malhory Noc voor Ilias Sebaoui FC Dordrecht
73' Wissel ADO Den Haag Wissel Sacha Komljenovic voor Malik Sellouki ADO Den Haag
73' Wissel ADO Den Haag Wissel Amir Absalem voor Daniel Granli ADO Den Haag
73' Wissel ADO Den Haag Wissel Mohamed Hamdaoui voor Joel Ideho ADO Den Haag
82' Wissel FC Dordrecht Wissel Oluwakorede Osundina voor Adrian Segecic FC Dordrecht
83' Wissel ADO Den Haag Wissel Gylermo Siereveld voor Bart van Hintum ADO Den Haag
88' Wissel FC Dordrecht Wissel Abdallah Aberkane voor Mathis Suray FC Dordrecht
93' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt Henk Veerman met assist van Daryl van Mieghem ADO Den Haag 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - ADO Den Haag
Opstellingen FC Dordrecht - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Dordrecht en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.