Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Eindhoven (0-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 15 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Dordrecht het vrijdag 15 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Eindhoven (0-0)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Dordrecht en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was FC Dordrecht dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alex Bos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE FC Dordrecht - FC Eindhoven 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel FC Dordrecht Wissel Elso Brito voor John Hilton FC Dordrecht
52' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Ogenia FC Eindhoven
59' Wissel FC Dordrecht Wissel Oluwakorede Osundina voor Rene Kriwak FC Dordrecht
62' Wissel FC Eindhoven Wissel Joey Sleegers voor Evan Rottier FC Eindhoven
63' Wissel FC Eindhoven Wissel Collin Seedorf voor J. Ogenia FC Eindhoven
75' Wissel FC Dordrecht Wissel Adrian Segecic voor D. Mbayo FC Dordrecht
76' Wissel FC Dordrecht Wissel Rocco Robert Shein voor Shiloh ’t Zand FC Dordrecht
78' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Adrian Segecic FC Dordrecht
84' Wissel FC Dordrecht Wissel Joey de Bie voor Antef Tsoungui FC Dordrecht
87' Wissel FC Eindhoven Wissel Mart Lieder voor August Priske FC Eindhoven
89' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Joey de Bie FC Dordrecht
92' Wissel FC Eindhoven Wissel Sven Simons voor Ozan Kökcü FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - FC Eindhoven
Opstellingen FC Dordrecht - FC Eindhoven
De opstellingen van FC Dordrecht en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - FC Eindhoven

FC Dordrecht en FC Eindhoven treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 29 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is FC Dordrecht favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 16
Winst FC Eindhoven 12
Gelijkspel 7
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 5e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 14e plaats.