Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Groningen (1-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Dordrecht het vrijdag 2 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - FC Groningen (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en FC Groningen is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. FC Dordrecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Ilias Bronkhorst. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - FC Groningen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Ilias Bronkhorst met assist van Mathis Suray FC Dordrecht 1-0
30' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Jop van den Avert FC Dordrecht
46' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Marco Rente FC Groningen
52' Wissel FC Dordrecht Wissel Elso Brito voor John Hilton FC Dordrecht
59' Wissel FC Dordrecht Wissel Oluwakorede Osundina voor Rene Kriwak FC Dordrecht
59' Wissel FC Dordrecht Wissel Adrian Segecic voor D. Mbayo FC Dordrecht
67' Wissel FC Groningen Wissel Rui Mendes voor Joey Pelupessy FC Groningen
78' Wissel FC Groningen Wissel Isak Dybvik Määttä voor Wouter Prins FC Groningen
80' Wissel FC Dordrecht Wissel Rocco Robert Shein voor Shiloh ’t Zand FC Dordrecht
86' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor Luciano Valente FC Groningen
86' Wissel FC Groningen Wissel Fofin Turay voor Thijmen Blokzijl FC Groningen
86' Wissel FC Groningen Wissel Kian Slor voor Jorg Schreuders FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - FC Groningen
Opstellingen FC Dordrecht - FC Groningen
De opstellingen van FC Dordrecht en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Groningen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.