Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong AZ (1-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 1 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Eindhoven het vrijdag 1 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong AZ (1-1)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Eindhoven en Jong AZ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 46e minuut dacht Jong AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van Leeroy Echteld. Helaas voor Jong AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het FC Eindhoven dat via Damienus Reverson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Boyd van Kommer.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Boyd van Kommer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE FC Eindhoven - Jong AZ 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Ogenia FC Eindhoven
46' Wissel Jong AZ Wissel Sem Dekkers voor Gonçalo Esteves Jong AZ
46' Doelpunt Jong AZ Doelpunt Leeroy Echteld Jong AZ
57' Wissel Jong AZ Wissel Ricuenio Kewal voor Nick Koster Jong AZ 0-1
63' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Damienus Reverson met assist van Nick Koster FC Eindhoven
64' Wissel FC Eindhoven Wissel Ozan Kökcü voor Achraf El Bouchataoui FC Eindhoven 1-1
65' Wissel FC Eindhoven Wissel Collin Seedorf voor Tibo Persyn FC Eindhoven
66' Wissel FC Eindhoven Wissel Sven Simons voor Achraf El Bouchataoui FC Eindhoven
66' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Pjotr Kestens August Priske FC Eindhoven
71' Wissel Jong AZ Wissel Pjotr Kestens voor Jong AZ
78' Wissel Jong AZ Wissel Jorn Berkhout voor Loek Postma Jong AZ
78' Wissel FC Eindhoven Wissel Jayen Gerold voor Ricuenio Kewal FC Eindhoven
80' Wissel FC Eindhoven Wissel Mart Lieder voor Evan Rottier FC Eindhoven
80' Wissel Jong AZ Wissel Rodrigo Rêgo voor J. Ogenia Jong AZ
90' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Job Kalisvaart Jurre van Aken FC Eindhoven
93' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Ozan Kökcü FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong AZ
Opstellingen FC Eindhoven - Jong AZ
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.