Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong PSV (2-5) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 12 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Eindhoven het vrijdag 12 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong PSV (2-5)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 2-5 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Simons, waarmee Jong PSV met 0-1 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Nassoh op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist FC Eindhoven de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Mart Lieder.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor Jong PSV vergroot nadat T. Abed de 1-3 wist te scoren. In de 56e minuut kwam FC Eindhoven weer dichterbij, nadat Evan Rottier de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 64e minuut werd de stand op 2-4 gezet na een benutte penalty van Jong PSV speler E. van de Blaak. Namens Jong PSV mocht M. Nassoh in de 93e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Perez bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Jong PSV.

LIVE FC Eindhoven - Jong PSV 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Simons met assist van M. Nassoh Jong PSV 0-1
27' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Nassoh met assist van J. Simons Jong PSV 0-2
46' Wissel FC Eindhoven Wissel Mart Lieder voor Achraf El Bouchataoui FC Eindhoven
47' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Mart Lieder met assist van Ozan Kökcü FC Eindhoven 1-2
50' Doelpunt Jong PSV Doelpunt T. Abed met assist van J. Simons Jong PSV 1-3
56' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Evan Rottier met assist van Sven Simons FC Eindhoven 2-3
57' Wissel Jong PSV Wissel E. Bars voor D. Gilbert Jong PSV
64' Penalty Jong PSV Penalty E. van de Blaak Jong PSV 2-4
66' Wissel Jong PSV Wissel T. van den Heuvel voor E. Geerts Jong PSV
71' Wissel FC Eindhoven Wissel Tibo Persyn voor Collin Seedorf FC Eindhoven
77' Wissel FC Eindhoven Wissel Jasper Dahlhaus voor J. Ogenia FC Eindhoven
86' Wissel FC Eindhoven Wissel Sven van Doorm voor Dyon Dorenbosch FC Eindhoven
86' Wissel FC Eindhoven Wissel August Priske voor Sven Simons FC Eindhoven
93' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Nassoh met assist van J. Simons Jong PSV 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong PSV
Opstellingen FC Eindhoven - Jong PSV
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.