Nabeschouwing FC Eindhoven - MVV Maastricht (0-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Eindhoven het vrijdag 26 januari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - MVV Maastricht (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 0-3 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Nicky Souren, waarmee MVV Maastricht met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist MVV Maastricht opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het Bryan Smeets die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor MVV Maastricht. Een eigen doelpunt van Dyon Dorenbosch zorgde ervoor dat MVV Maastricht in de 88e minuut op 0-3 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martijn Vos, waardoor MVV Maastricht dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Eindhoven - MVV Maastricht 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt Nicky Souren met assist van Bryan Smeets MVV Maastricht 0-1
63' Wissel MVV Maastricht Wissel Nabil El Basri voor Saul Penders MVV Maastricht
66' Wissel FC Eindhoven Wissel Jasper Dahlhaus voor Tom Sas FC Eindhoven
66' Wissel FC Eindhoven Wissel August Priske voor Sven Simons FC Eindhoven
79' Wissel MVV Maastricht Wissel Andréa Librici voor Tim Zeegers MVV Maastricht
81' Wissel FC Eindhoven Wissel Pjotr Kestens voor J. Ogenia FC Eindhoven
82' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Achraf El Bouchataoui FC Eindhoven
86' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt Bryan Smeets MVV Maastricht 0-2
87' Wissel MVV Maastricht Wissel Bryant Nieling voor Mart Remans MVV Maastricht
88' Eigen doelpunt MVV Maastricht Eigen doelpunt Dyon Dorenbosch MVV Maastricht 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - MVV Maastricht
Opstellingen FC Eindhoven - MVV Maastricht
De opstellingen van FC Eindhoven en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - MVV Maastricht

FC Eindhoven en MVV Maastricht treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en MVV Maastricht in de Eerste Divisie vond plaats op 2 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide ploegen is FC Eindhoven favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl MVV Maastricht slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 15
Winst MVV Maastricht 12
Gelijkspel 10
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 12e positie staat, terwijl we MVV Maastricht terugvinden op de 13e plaats.