Nabeschouwing FC Eindhoven - SC Cambuur (0-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Eindhoven het vrijdag 29 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - SC Cambuur (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-3 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Milan Smit, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Remco Balk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee Daniël van Kaam  zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurens Gerrets, waardoor SC Cambuur dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Eindhoven - SC Cambuur 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Achraf El Bouchataoui FC Eindhoven
26' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Milan Smit met assist van Roberts Uldrikis SC Cambuur 0-1
28' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Remco Balk SC Cambuur
42' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Remco Balk met assist van Roberts Uldrikis SC Cambuur 0-2
46' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Milan Smit SC Cambuur
49' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor Ozan Kökcü FC Eindhoven
62' Wissel FC Eindhoven Wissel Evan Rottier voor J. Ogenia FC Eindhoven
72' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Daniël van Kaam  met assist van Sekou Sylla SC Cambuur 0-3
72' Wissel SC Cambuur Wissel Matthias Nartey voor Milan Smit SC Cambuur
73' Wissel FC Eindhoven Wissel Sven van Doorm voor Achraf El Bouchataoui FC Eindhoven
73' Wissel FC Eindhoven Wissel Mart Lieder voor August Priske FC Eindhoven
84' Wissel SC Cambuur Wissel Tyrique Mercera voor Sturla Ottesen SC Cambuur
84' Wissel SC Cambuur Wissel Jeremy van Mullem voor Fedde de Jong SC Cambuur
86' Wissel FC Eindhoven Wissel Pjotr Kestens voor Joey Sleegers FC Eindhoven
86' Wissel FC Eindhoven Wissel Tom Sas voor Collin Seedorf FC Eindhoven
87' Wissel SC Cambuur Wissel Milan de Koe voor Roberts Uldrikis SC Cambuur
88' Wissel SC Cambuur Wissel Vincent Pichel voor Daniël van Kaam  SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - SC Cambuur
Opstellingen FC Eindhoven - SC Cambuur
De opstellingen van FC Eindhoven en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.