Nabeschouwing FC Emmen - MVV Maastricht (1-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 12 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Emmen het vrijdag 12 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - MVV Maastricht (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-3 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Vicente Besuijen, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. MVV Maastricht kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mart Remans, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette Dailon Rocha Livramento zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee MVV Maastricht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 98 minuten werd de voorsprong voor MVV Maastricht vergroot nadat Nicky Souren  de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor MVV Maastricht.

LIVE FC Emmen - MVV Maastricht 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Vicente Besuijen FC Emmen 1-0
34' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Michael Heylen FC Emmen
47' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor Mart Remans MVV Maastricht
58' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt Mart Remans MVV Maastricht 1-1
61' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt Dailon Rocha Livramento met assist van Nicky Souren  MVV Maastricht 1-2
65' Wissel FC Emmen Wissel Joey Konings voor Piotr Parzyszek FC Emmen
68' Wissel FC Emmen Wissel Dennis Vos voor Jorrit Smeets FC Emmen
77' Wissel FC Emmen Wissel Patrick Brouwer voor Desley Ubbink FC Emmen
77' Wissel FC Emmen Wissel Maarten Pouwels voor Vicente Besuijen FC Emmen
84' Wissel MVV Maastricht Wissel Rayan Buifrahi voor Mart Remans MVV Maastricht
89' Wissel MVV Maastricht Wissel Camil Mmaee voor Dailon Rocha Livramento MVV Maastricht
98' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt Nicky Souren  met assist van Rayan Buifrahi MVV Maastricht 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - MVV Maastricht
Opstellingen FC Emmen - MVV Maastricht
De opstellingen van FC Emmen en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.