Nabeschouwing FC Emmen - NAC Breda (2-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:30 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt FC Emmen het zaterdag 13 januari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - NAC Breda (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 2-3 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Jari Vlak, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jari Vlak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist NAC Breda de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Matthew Garbett.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Elías Már Ómarsson de 2-2 maakte voor NAC Breda. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk NAC Breda dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Martin Koscelník de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dennis Higler en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE FC Emmen - NAC Breda 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Jari Vlak met assist van Piotr Parzyszek FC Emmen 1-0
38' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Jari Vlak FC Emmen 2-0
38' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Matthew Garbett NAC Breda
61' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Matthew Garbett met assist van Casper Staring NAC Breda 2-1
68' Wissel FC Emmen Wissel Patrick Brouwer voor Desley Ubbink FC Emmen
68' Wissel FC Emmen Wissel Ben Scholte voor Chardi Landu FC Emmen
69' Wissel NAC Breda Wissel P. Sejdiu voor Tom Boere NAC Breda
72' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Elías Már Ómarsson NAC Breda 2-2
77' Doelpunt NAC Breda Doelpunt Martin Koscelník NAC Breda 2-3
83' Wissel FC Emmen Wissel Maikel Kieftenbeld voor Jari Vlak FC Emmen
83' Wissel FC Emmen Wissel Lucas Bernadou voor Jorrit Smeets FC Emmen
83' Wissel FC Emmen Wissel Rui Mendes voor Joey Konings FC Emmen
89' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Elías Már Ómarsson NAC Breda
91' Wissel NAC Breda Wissel Lucassen Boyd voor Roy Kuijpers NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - NAC Breda
Opstellingen FC Emmen - NAC Breda
De opstellingen van FC Emmen en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.