Nabeschouwing Helmond Sport - De Graafschap (3-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Helmond Sport het vrijdag 16 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - De Graafschap (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 3-1 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Simon Colyn, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. Helmond Sport kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Álvaro Marín, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Álvaro Marín zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Helmond Sport de leiding in de wedstrijd nam.

Na 95 minuten werd de voorsprong voor Helmond Sport vergroot nadat Martijn Kaars de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Helmond Sport.

LIVE Helmond Sport - De Graafschap 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Simon Colyn met assist van Xandro Schenk De Graafschap 0-1
26' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Álvaro Marín Helmond Sport 1-1
43' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Álvaro Marín Helmond Sport 2-1
46' Wissel De Graafschap Wissel Lion Kaak voor Donny Warmerdam De Graafschap
60' Wissel De Graafschap Wissel Tristan van Gilst voor Giovanni Büttner De Graafschap
60' Wissel De Graafschap Wissel Mimoun Mahi voor Simon Colyn De Graafschap
69' Wissel Helmond Sport Wissel Lucas Vankerkhoven voor Michel Ludwig Helmond Sport
69' Wissel Helmond Sport Wissel Anthony van den Hurk voor Álvaro Marín Helmond Sport
71' Wissel De Graafschap Wissel Blnd Hassan voor Ralf Seuntjens De Graafschap
71' Wissel De Graafschap Wissel David Flakus Bosilj voor Basar Önal De Graafschap
76' Wissel Helmond Sport Wissel Joseph Amuzu voor Joeri Schroyen Helmond Sport
82' Wissel Helmond Sport Wissel Doke Schmidt voor Bram van Vlerken Helmond Sport
95' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Martijn Kaars met assist van Giannis-Fivos Botos Helmond Sport 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - De Graafschap
Opstellingen Helmond Sport - De Graafschap
De opstellingen van Helmond Sport en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.