Nabeschouwing Helmond Sport - VVV Venlo (1-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 1 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Helmond Sport het vrijdag 1 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - VVV Venlo (1-1)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen Helmond Sport en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Thijme Verheijen, waarmee VVV-Venlo met 0-1 de leiding nam. Helmond Sport kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Joeri Schroyen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Helmond Sport - VVV Venlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Helmond Sport Wissel Doke Schmidt voor Flor Van den Eynden Helmond Sport
32' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Thijme Verheijen met assist van Simon Janssen VVV-Venlo 0-1
46' Wissel Helmond Sport Wissel Giannis-Fivos Botos voor Arno Van Keilegom Helmond Sport
51' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Joeri Schroyen Helmond Sport
60' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Moreno Rutten VVV-Venlo
63' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt Joeri Schroyen Helmond Sport 1-1
63' Wissel VVV-Venlo Wissel Milan Robberechts voor Martijn Berden VVV-Venlo
64' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Michel Ludwig Helmond Sport
72' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Michalis Kosidis VVV-Venlo
73' Wissel Helmond Sport Wissel Joseph Amuzu voor Michel Ludwig Helmond Sport
73' Wissel VVV-Venlo Wissel Richard Sedláček voor Elias Sierra VVV-Venlo
79' Wissel Helmond Sport Wissel Hakon Lorentzen voor Álvaro Marín Helmond Sport
80' Wissel Helmond Sport Wissel Bryan Van Hove voor Mees Kreekels Helmond Sport
84' Wissel VVV-Venlo Wissel Magnus Kaastrup voor Thijme Verheijen VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - VVV Venlo
Opstellingen Helmond Sport - VVV Venlo
De opstellingen van Helmond Sport en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Bob Peeters
Coach Rick Kruijs
Voorbeschouwing Helmond Sport - VVV Venlo

Helmond Sport en VVV Venlo treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 1 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 11 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Helmond Sport. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Helmond Sport 4
Winst VVV Venlo 11
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 13e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 10e plaats.