Nabeschouwing Jong AZ - VVV Venlo (2-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 22 april 2024 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong AZ het maandag 22 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - VVV Venlo (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Lewis Schouten in de 5e minuut, waardoor Jong AZ met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 19 minuten was het Levi Smans die VVV-Venlo op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Denso Kasius namens Jong AZ in de 65e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Jayden Addai zette Jong AZ even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Nick Smit toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Smit, waardoor Jong AZ dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - VVV Venlo
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
116
107
Gevaarlijke aanvallen
71
71
Passes
465
397
Overtredingen
8
19
Buitenspel
1
2
Corners
4
5
Wissels
4
5
LIVE Jong AZ - VVV Venlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Rode kaart Jong AZ Rode kaart voor Lewis Schouten Jong AZ
19' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Levi Smans met assist van Richard Sedláček VVV-Venlo 0-1
46' Wissel VVV-Venlo Wissel Magnus Kaastrup voor Levi Smans VVV-Venlo
65' Doelpunt Jong AZ Doelpunt Denso Kasius met assist van Enoch Mastoras Jong AZ 1-1
66' Wissel VVV-Venlo Wissel Mohammed Odriss voor Thijme Verheijen VVV-Venlo
70' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Richard Sedláček VVV-Venlo
76' Penalty Jong AZ Penalty Jayden Addai Jong AZ 2-1
79' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor Denso Kasius Jong AZ
81' Wissel Jong AZ Wissel Gonçalo Esteves voor Denso Kasius Jong AZ
83' Wissel VVV-Venlo Wissel Robert Klaasen voor Martijn Berden VVV-Venlo
83' Wissel VVV-Venlo Wissel Robin Lathouwers voor Diego van Zutphen VVV-Venlo
90' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Robert Klaasen VVV-Venlo
94' Wissel Jong AZ Wissel Jorn Berkhout voor Kees Smit Jong AZ
95' Wissel Jong AZ Wissel Job Kalisvaart voor Ro-Zangelo Daal Jong AZ
95' Wissel Jong AZ Wissel Nick Koster voor Jayden Addai Jong AZ
96' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor Ernest Poku Jong AZ
97' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor Finn Stam  Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - VVV Venlo
Opstellingen Jong AZ - VVV Venlo
De opstellingen van Jong AZ en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong AZ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Leeroy Echteld
Formatie 4-2-3-1
Coach Rick Kruijs
Wissels VVV Venlo
# Speler Pos.
22 Tim Leon Schrick K
1 Jan de Boer K
2 Robin Lathouwers V
27 V
19 Sem Dirks V
24 Mohammed Odriss M
16 Robert Klaasen M
44 Magnus Kaastrup Larsen A
32 Mohamed Hegi A
18 Pepijn Doesburg A
Voorbeschouwing Jong AZ - VVV Venlo

Jong AZ en VVV Venlo treffen elkaar in de 35e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 3 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Jong AZ favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 4
Winst VVV Venlo 0
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 9e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong AZ - VVV Venlo Opstelling Jong AZ Opstelling VVV Venlo Live Jong AZ - VVV Venlo Live Jong AZ - VVV Venlo kijken Jong AZ - VVV Venlo kijken Live Jong AZ - VVV Venlo stream Jong AZ - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - VVV Venlo Uitslag Jong AZ - VVV Venlo Statistieken Jong AZ - VVV Venlo Eerste Divisie 2023/2024 Jong AZ - VVV Venlo wedden Jong AZ - VVV Venlo gokken Jong AZ - VVV Venlo Unibet