Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Emmen (2-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 15 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong Utrecht het vrijdag 15 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Emmen (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 2-3 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Mike te Wierik zette Jong Utrecht op een 1-0 voorsprong in de 31e minuut van de wedstrijd. FC Emmen kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Patrick Brouwer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette Mees Akkerman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist Mike te Wierik namens FC Emmen de eindstand op het scorebord te zetten: 2-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nick Smit bij een 2-3 eindstand in het voordeel van FC Emmen.

LIVE Jong Utrecht - FC Emmen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Dennis Vos FC Emmen
31' Eigen doelpunt Jong Utrecht Eigen doelpunt Mike te Wierik Jong Utrecht 1-0
34' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Silas Andersen Jong Utrecht
39' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Emil Rohd Jong Utrecht
40' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Joey Konings FC Emmen
44' Wissel FC Emmen Wissel Piotr Parzyszek voor Vicente Besuijen FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel Julius Dirksen voor Dennis Vos FC Emmen
56' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Lynden Edhart Jong Utrecht
71' Wissel Jong Utrecht Wissel Tijn den Boggende voor Jesse van de Haar Jong Utrecht
71' Wissel Jong Utrecht Wissel Mees Akkerman voor Emil Rohd Jong Utrecht
72' Wissel FC Emmen Wissel Desley Ubbink voor Joey Konings FC Emmen
72' Wissel FC Emmen Wissel Patrick Brouwer voor Bradly van Hoeven FC Emmen
73' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Patrick Brouwer FC Emmen 1-1
74' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt Mees Akkerman met assist van Ivar Jenner Jong Utrecht 2-1
79' Wissel Jong Utrecht Wissel Nordin Bukala voor Gibson Yah Jong Utrecht
87' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Jorrit Smeets FC Emmen
87' Wissel FC Emmen Wissel Maarten Pouwels voor Lucas Bernadou FC Emmen
89' Wissel Jong Utrecht Wissel Neal Viereck voor Rickson van Hees Jong Utrecht
96' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Desley Ubbink FC Emmen 2-3
90' Wissel Jong Utrecht Wissel Michel Driezen voor Lynden Edhart Jong Utrecht
93' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Mike te Wierik met assist van Patrick Brouwer FC Emmen 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Emmen
Opstellingen Jong Utrecht - FC Emmen
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.