Nabeschouwing Jong Utrecht - Willem II (1-1) || Eerste Divisie 2023/2024

Maandag 8 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Jong Utrecht het maandag 8 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Willem II (1-1)

De Eerste Divisie 2023/2024 wedstrijd tussen Jong Utrecht en Willem II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door Anthony Descotte , waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Willem II het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk Jeredy Hilterman die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Jong Utrecht - Willem II 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Wissel Willem II Wissel Freek Heerkens  voor Tommy St. Jago Willem II
46' Wissel Jong Utrecht Wissel Achraf Boumenjal voor Michel Driezen Jong Utrecht
63' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Nazjir Held Jong Utrecht
66' Wissel Jong Utrecht Wissel Olivier van Eldik voor Gibson Yah Jong Utrecht
66' Wissel Jong Utrecht Wissel Anthony Descotte  voor J. van de Haar Jong Utrecht
66' Wissel Jong Utrecht Wissel Björn Hardley voor Nazjir Held Jong Utrecht
68' Wissel Willem II Wissel Jeremy Bokila voor Thijs Oosting Willem II
68' Wissel Willem II Wissel Khaled Razak voor Max Svensson Willem II
71' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Jeremy Bokila Willem II
77' Wissel Jong Utrecht Wissel Neal Viereck voor Joshua Mukeh  Jong Utrecht
86' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt Anthony Descotte  Jong Utrecht 1-0
89' Wissel Willem II Wissel Patrick Joosten voor Amine Lachkar Willem II
89' Wissel Willem II Wissel Michael de Leeuw voor Nick Doodeman Willem II
91' Doelpunt Willem II Doelpunt Jeredy Hilterman met assist van Erik Schouten Willem II 1-1
92' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Erik Schouten Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Willem II
Opstellingen Jong Utrecht - Willem II
De opstellingen van Jong Utrecht en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.