Nabeschouwing Telstar - FC Emmen (2-3) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 19 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt Telstar het vrijdag 19 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Emmen (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Thomas Hardeman geëindigd in een 2-3 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Mohammed Tahiri, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Telstar vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Thomas Oude Kotte op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut moest Telstar verder met een man minder nadat Jay Kruiver een rode kaart had gekregen.

In de 52e minuut was het FC Emmen dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Vicente Besuijen. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Ben Scholte van FC Emmen de 2-2 maakte in de 56e minuut. FC Emmen kwam op voorsprong nadat Maikel Kieftenbeld  de 2-3 wist te maken na 66 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Hardeman en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van FC Emmen.

LIVE Telstar - FC Emmen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Telstar Doelpunt Mohammed Tahiri met assist van Youssef El Kachati Telstar 1-0
34' Doelpunt Telstar Doelpunt Thomas Oude Kotte met assist van Jayden Turfkruier Telstar 2-0
40' Rode kaart Telstar Rode kaart voor Jay Kruiver Telstar
46' Wissel FC Emmen Wissel Patrick Brouwer voor Joey Konings FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel Ben Scholte voor Desley Ubbink FC Emmen
52' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Vicente Besuijen met assist van Ben Scholte FC Emmen 2-1
56' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Ben Scholte FC Emmen 2-2
63' Wissel Telstar Wissel Danny Bakker voor Tim van de Loo Telstar
63' Wissel Telstar Wissel Zakaria Eddahchouri voor Mohammed Tahiri Telstar
63' Wissel Telstar Wissel Mees Kaandorp voor Cain Seedorf Telstar
66' Doelpunt FC Emmen Doelpunt Maikel Kieftenbeld  met assist van Piotr Parzyszek FC Emmen 2-3
78' Wissel Telstar Wissel Danzell Gravenberch voor Youssef El Kachati Telstar
82' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Mike te Wierik FC Emmen
87' Wissel FC Emmen Wissel Maarten Pouwels voor Lucas Bernadou FC Emmen
90' Wissel Telstar Wissel Peter Guinari voor Jayden Turfkruier Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - FC Emmen
Opstellingen Telstar - FC Emmen
De opstellingen van Telstar en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.