Nabeschouwing TOP Oss - Helmond Sport (1-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 15 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt TOP Oss het vrijdag 15 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Helmond Sport (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 1-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. R. van Eijma maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee TOP Oss vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor TOP Oss uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE TOP Oss - Helmond Sport 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Giannis-Fivos Botos Helmond Sport
48' Penalty TOP Oss Penalty R. van Eijma TOP Oss 1-0
63' Wissel TOP Oss Wissel Arthur Allemeersch voor Abel Stensrud TOP Oss
64' Wissel TOP Oss Wissel Jonathan Mulder voor Karim Loukili TOP Oss
67' Wissel Helmond Sport Wissel Anthony van den Hurk voor Álvaro Marín Helmond Sport
67' Wissel Helmond Sport Wissel Tarik Essakkati voor Joseph Amuzu Helmond Sport
67' Wissel Helmond Sport Wissel Mohamed Mallahi voor Bryan Van Hove Helmond Sport
72' Wissel TOP Oss Wissel Joshua Eijgenraam voor Sven Zitman TOP Oss
72' Wissel TOP Oss Wissel Giovanni Korte voor J. Zimmerman TOP Oss
75' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Giovanni Troupée TOP Oss
76' Wissel Helmond Sport Wissel Doke Schmidt voor Mees Kreekels Helmond Sport
81' Wissel TOP Oss Wissel Delano Ladan voor Grad Damen TOP Oss
81' Wissel Helmond Sport Wissel Hakon Lorentzen voor Enrik Ostrc Helmond Sport
92' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor Giovanni Korte TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Helmond Sport
Opstellingen TOP Oss - Helmond Sport
De opstellingen van TOP Oss en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Ruud Brood
Formatie 4-3-1-2
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing TOP Oss - Helmond Sport

TOP Oss en Helmond Sport treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 15 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 15 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor TOP Oss. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 10
Winst Helmond Sport 15
Gelijkspel 10
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 17e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 10e plaats.