Nabeschouwing Albanië - Moldavië (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 17 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Albanië het zaterdag 17 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Moldavië. De wedstrijd wordt gespeeld in Air Albania Stadium in Tirana.

Via de Albanië - Moldavië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albanië - Moldavië (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Albanië en Moldavië is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 2-0 overwinning voor Albanië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Albanië - Moldavië
Goals
2
0
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
175
85
Gevaarlijke aanvallen
40
23
Passes
734
282
Overtredingen
9
11
Buitenspel
1
1
Corners
5
0
Wissels
4
5
LIVE Albanië - Moldavië 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albanië - Moldavië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Albanië - Moldavië
Opstellingen Albanië - Moldavië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Albanië - Moldavië

Albanië en Moldavië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Albanië en Moldavië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Albanië 0
Winst Moldavië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Albanië op een 5e positie staat, terwijl we Moldavië terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Albanië - Moldavië Opstelling Albanië Opstelling Moldavië Live Albanië - Moldavië Live Albanië - Moldavië kijken Albanië - Moldavië kijken Live Albanië - Moldavië stream Albanië - Moldavië Fox Sports Nabeschouwing Albanië - Moldavië Uitslag Albanië - Moldavië Statistieken Albanië - Moldavië EK Kwalificatie 2024 Albanië - Moldavië wedden Albanië - Moldavië gokken Albanië - Moldavië Unibet