Nabeschouwing Armenië - Letland (2-1) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 19 juni 2023 - 18:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Armenië het maandag 19 juni 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Letland. De wedstrijd wordt gespeeld in Armenia Football Academy grass in Yerevan.

Via de Armenië - Letland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Armenië - Letland (2-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Armenië en Letland is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 2-1 overwinning voor Armenië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Armenië - Letland
Goals
2
1
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
21
1
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
136
87
Gevaarlijke aanvallen
75
42
Passes
555
272
Overtredingen
6
14
Buitenspel
1
1
Corners
4
0
Wissels
4
6
LIVE Armenië - Letland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Armenië - Letland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Armenië - Letland
Opstellingen Armenië - Letland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Armenië - Letland

Armenië en Letland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kralovic en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Armenië en Letland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Armenië 0
Winst Letland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Armenië op een 4e positie staat, terwijl we Letland terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Armenië - Letland Opstelling Armenië Opstelling Letland Live Armenië - Letland Live Armenië - Letland kijken Armenië - Letland kijken Live Armenië - Letland stream Armenië - Letland Fox Sports Nabeschouwing Armenië - Letland Uitslag Armenië - Letland Statistieken Armenië - Letland EK Kwalificatie 2024 Armenië - Letland wedden Armenië - Letland gokken Armenië - Letland Unibet