Nabeschouwing Azerbeidzjan - Estland (1-1) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 17 juni 2023 - 18:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Azerbeidzjan het zaterdag 17 juni 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Estland. De wedstrijd wordt gespeeld in Dalğa Arena in Bakı.

Via de Azerbeidzjan - Estland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Azerbeidzjan - Estland (1-1)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Azerbeidzjan en Estland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Azerbeidzjan - Estland
Goals
1
1
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
113
83
Gevaarlijke aanvallen
48
51
Passes
507
301
Overtredingen
13
15
Buitenspel
2
0
Corners
2
6
Wissels
5
3
LIVE Azerbeidzjan - Estland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Azerbeidzjan - Estland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Azerbeidzjan - Estland
Opstellingen Azerbeidzjan - Estland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Azerbeidzjan - Estland

Azerbeidzjan en Estland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ondřej Berka en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Azerbeidzjan en Estland elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Azerbeidzjan 0
Winst Estland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Azerbeidzjan op een 5e positie staat, terwijl we Estland terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Azerbeidzjan - Estland Opstelling Azerbeidzjan Opstelling Estland Live Azerbeidzjan - Estland Live Azerbeidzjan - Estland kijken Azerbeidzjan - Estland kijken Live Azerbeidzjan - Estland stream Azerbeidzjan - Estland Fox Sports Nabeschouwing Azerbeidzjan - Estland Uitslag Azerbeidzjan - Estland Statistieken Azerbeidzjan - Estland EK Kwalificatie 2024 Azerbeidzjan - Estland wedden Azerbeidzjan - Estland gokken Azerbeidzjan - Estland Unibet