Nabeschouwing België - Oostenrijk (1-1) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 17 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt België het zaterdag 17 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Oostenrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de België - Oostenrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing België - Oostenrijk (1-1)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen België en Oostenrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken België - Oostenrijk
Goals
1
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
110
86
Gevaarlijke aanvallen
46
25
Passes
434
350
Overtredingen
9
9
Buitenspel
1
1
Corners
11
3
Wissels
7
5
LIVE België - Oostenrijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd België - Oostenrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting België - Oostenrijk
Opstellingen België - Oostenrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing België - Oostenrijk

België en Oostenrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat België en Oostenrijk elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst België 0
Winst Oostenrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel België op een 2e positie staat, terwijl we Oostenrijk terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
België - Oostenrijk Opstelling België Opstelling Oostenrijk Live België - Oostenrijk Live België - Oostenrijk kijken België - Oostenrijk kijken Live België - Oostenrijk stream België - Oostenrijk Fox Sports Nabeschouwing België - Oostenrijk Uitslag België - Oostenrijk Statistieken België - Oostenrijk EK Kwalificatie 2024 België - Oostenrijk wedden België - Oostenrijk gokken België - Oostenrijk Unibet