Nabeschouwing Bulgarije - Servië (1-1) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Bulgarije het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Servië. De wedstrijd wordt gespeeld in Huvepharma Arena (Razgrad) in Razgrad.

Via de Bulgarije - Servië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bulgarije - Servië (1-1)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Bulgarije en Servië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bulgarije - Servië
Goals
1
1
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
7
11
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
89
126
Gevaarlijke aanvallen
26
89
Passes
297
631
Overtredingen
17
14
Buitenspel
1
3
Corners
0
7
Wissels
5
4
LIVE Bulgarije - Servië 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bulgarije - Servië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bulgarije - Servië
Opstellingen Bulgarije - Servië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bulgarije - Servië

Bulgarije en Servië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bulgarije en Servië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Bulgarije 0
Winst Servië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bulgarije op een 5e positie staat, terwijl we Servië terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bulgarije - Servië Opstelling Bulgarije Opstelling Servië Live Bulgarije - Servië Live Bulgarije - Servië kijken Bulgarije - Servië kijken Live Bulgarije - Servië stream Bulgarije - Servië Fox Sports Nabeschouwing Bulgarije - Servië Uitslag Bulgarije - Servië Statistieken Bulgarije - Servië EK Kwalificatie 2024 Bulgarije - Servië wedden Bulgarije - Servië gokken Bulgarije - Servië Unibet