Nabeschouwing Engeland - Ukraïne (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 26 maart 2023 - 18:00 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Engeland het zondag 26 maart 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ukraïne. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Engeland - Ukraïne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engeland - Ukraïne (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Engeland en Ukraïne is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 2-0 overwinning voor Engeland. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Engeland - Ukraïne
Goals
2
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
18
3
Schoten op doel
8
0
Aanvallen
119
58
Gevaarlijke aanvallen
60
19
Passes
592
445
Overtredingen
9
12
Buitenspel
1
4
Corners
7
1
Wissels
3
5
LIVE Engeland - Ukraïne 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engeland - Ukraïne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Engeland - Ukraïne
Opstellingen Engeland - Ukraïne

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Engeland - Ukraïne

Engeland en Ukraïne spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Engeland en Ukraïne elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Engeland 0
Winst Ukraïne 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Engeland op een 1e positie staat, terwijl we Ukraïne terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Engeland - Ukraïne Opstelling Engeland Opstelling Ukraïne Live Engeland - Ukraïne Live Engeland - Ukraïne kijken Engeland - Ukraïne kijken Live Engeland - Ukraïne stream Engeland - Ukraïne Fox Sports Nabeschouwing Engeland - Ukraïne Uitslag Engeland - Ukraïne Statistieken Engeland - Ukraïne EK Kwalificatie 2024 Engeland - Ukraïne wedden Engeland - Ukraïne gokken Engeland - Ukraïne Unibet