Nabeschouwing Estland - België (0-3) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Estland het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen België. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Estland - België live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estland - België (0-3)

Het EK Kwalificatie duel tussen Estland en België is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 0-3 overwinning voor België. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Estland - België
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
87
105
Gevaarlijke aanvallen
32
50
Passes
292
615
Overtredingen
13
5
Buitenspel
3
1
Corners
4
5
Wissels
5
5
LIVE Estland - België 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estland - België teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Estland - België
Opstellingen Estland - België

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Estland - België

Estland en België spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Estland en België elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Estland 0
Winst België 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estland op een 4e positie staat, terwijl we België terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Estland - België Opstelling Estland Opstelling België Live Estland - België Live Estland - België kijken Estland - België kijken Live Estland - België stream Estland - België Fox Sports Nabeschouwing Estland - België Uitslag Estland - België Statistieken Estland - België EK Kwalificatie 2024 Estland - België wedden Estland - België gokken Estland - België Unibet